dimecres, 6 de maig del 2015

VI JORNADA ESPORTIVA PARC DE LA PEGASO


El passat dimecres 29 d’abril, el centre de dia Arep, conjuntament amb el centre de dia de la Fundació Vidal i Barraquer van organitzar la VI Jornada Esportiva Parc de la Pegaso. El programa d’aquest any continuava apostant per la petanca i les bitlles catalanes, i introduïa una sessió de zumba i una altre de balls tradicionals catalans.

El matí començava a les 9:30 amb la inscripció de tots els participants, facilitant  l’estructura de la  jornada, la participació a totes les activitats. Va haver-hi una gran afluència d’entitats de la xarxa de salut mental, SRC 3 Turons, SRC Cornellà, el centre Torribera i centre de dia Santa Coloma, centre de dia de Terrassa, SRC Pi i Molist, SRC Dreta de l’Eixample i Vilaret (CPB), SRC Arapdis, la Unitat Polivalent de l’Hospitalet, SRC Cerdanyola, Benito Menni, centre Pont del Dragó, AFAP, club social Badiu i els organitzadors, centre de dia Sant Andreu i centre de dia Arep. Aquesta gran afluència va fer que el Parc de la Pegaso estigués ple de gent i donés goig veure a tothom participar de les diferents activitats proposades.
A les 10 es va començar a jugar a les quatre pistes de petanca (donar les gràcies als diferents centres que van facilitar jocs de petanca)  i les deu de bitlles catalanes que es van habilitar, demostrant els participants que, sobretot la petanca, es un joc que es practica amb assiduïtat als diferents recursos presents. Fins i tot algun avi, “expert” en petanca, va comentar la qualitat d’alguns dels jugadors. Després d’una hora de joc, es va passar a realitzar una sessió de zumba per experts a la matèria, que va fer que tothom mogués el seu cos al ritme de la música, tot seguint els moviments que els experts marcaven. Una vegada acabada la sessió de zumba, vam tornar a jugar a bitlles i petanca durant una hora més, per donar per conclosa la jornada amb una sessió de balls tradicionals catalans.

Esperem que tothom hagi gaudit de la jornada i que el proper any puguem tornar a fer-la de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada